Business Intelligence from GROW

KNOW THE SCORE. GROW YOUR BUSINESS.

Grow er laget for ledere og team i små og mellomstore bedrifter som er frustrert med begrensningene i utdaterte og tungvinte analyse- og rapporterings løsninger. Med Grow kan du raskt og enkelt lage analyser og visualisere disse basert på data fra alle deres systemer på tvers av avdelinger og forretningsområder. Du får den innsikten du trenger, når og hvor du trenger den!

CONNECT YOUR DATA, WHEREVER IT IS!

Grow kan hente data fra en mengde forskjellige systemer dere bruker i bedriften og også fra eksterne løsninger som Google analytics, Google AdWords med flere. Vil du sammenstille salgs data fra Salesforce eller et annet CRM system med markedsførings data fra Google AdWords og sette det opp mot Kontantstrøm fra et regnskaps program? Det er bare et pr klikk unna med Grow! Ønsker du en integrasjon mot et eget system så leverer vi det også!

VIEW OUR METRICS GALLERY

Vi har laget over 100 maler for spesifikke typer data basert på de mest populære integrasjonene. Finn den som måler de mest interessante dataen for deg og legg de inn på Dashboardet så har du en oversikt som oppdateres kontinuerlig.

DO MORE, GROW MORE

Mulighetene er mange med GROW, hva kan dere gjøre bedre?
Ta bedre beslutninger
Når du har tilgang til relevant og oppdatert informasjon så er det enklere å ta smarte beslutninger. Det er også lettere å forankre beslutninger og målsetninger når flere i organisasjonen har enkel tilgang til dataene som er grunnlaget for veivalgene man gjør.
Få en løsning med deres logo og navn
Hvis man ønsker det så kan vi levere en white label løsning som heller er brandet med logo og navn på organisasjonen deres.
Del visuelle data i selskapet
Grow er bygd for enkelt å kunne bli vist på TV eller adre store skjermer rundt på kontoret. Teamene deres bli bli mye mer engasjerte når de ser hva som er status og hvordan de kan påvirke det
Lag en tilpasset integrasjon
Det er virkelig enkelt å sette opp et Dashboard, men om dere ønsker hjelp, eller vil ha en special tilpasset integrasjon så hjelper vi gjerne med det!
Hopp over IT avdelingen
Grow er ikke bare enkel å bruke, det er enkelt å komme I gang også! Uten å måtte involvere IT avdelingen så vil du kunne være I gang og lage din første rapport etter få minutter.
Ta beslutninger basert på oppdatert informasjon
Gammel og utdatert informasjon kan være en sikker måte å ta dårlige beslutninger på. Grow gir deg kontinuerlig oppdaterte data på tvers av alle data kilder du har bygd et Dashboard på.

OUR PLANS GROW WITH YOU

Dere trenger ikke å være et stort selskap for å dra nytte av fordelene et bra Business Intelligence system gir. Vi kan med Grow tilby en tilpasset plan uansett hvilket behov dere har. Når dere ønsker å utvide løsningen så er det lett og raskt. Løsningen vokser med dere!
Startup
4490 / mnd
(fakturert årlig)
Ubegrenset antall brukere
Ubegrenset antall dashboard
Følg inntil 50 unike KPI
Mashup av flere datakilder i en metric
Custom integrasjon: Kr 14.990
Enterprise
6990 / mnd
(fakturert årlig)
Ubegrenset antall brukere
Ubegrenset antall dashboard
Følg inntil 100 unike KPI
Mashup av flere datakilder i en metric
Custom integrasjon: 1 stk inkl.
Kan brandes som egen tjeneste